Nieuwe ronde loopt van 15 april t/m 28 mei 2022

14 april 2022

Ik buurt mee! het platform voor inwonersinitiatieven gaat het derde jaar in. De afgelopen twee jaar zijn er door inwoners meer dan 200 (!) initiatieven aangemeld. Samen maakten zij de gemeente Rheden nog leuker, mooier en veiliger. Van bloemenranden tot natuurspeelplaats, van buurtbankje tot kunst-weekend.

Nieuwe ronde start op 15 april

Vrijdag 15 april valt de nieuwe Ik buurt mee!- waardecheque t.w.v. € 7,50 bij alle huishoudens in de gemeente Rheden op de deurmat. Deze cheque kan tot en met 28 mei aan een initiatief naar keuze worden gedoneerd of geactiveerd. Als de waardecheque is geactiveerd, kun je de € 7,50  ook na 28 mei aan een buurtinitiatief doneren.

Wethouder Marc Budel: “Sinds 25 februari zijn zo goed als alle coronamaatregelen opgeheven. Dat is goed nieuws voor het inzamelen van de cheques. Dat kan weer volop door de deuren langs te gaan in de buurt of cheques  in te zamelen via een winkel of supermarkt. Ook voor de inwonersinitiatieven van Ik buurt mee! zijn de mogelijkheden weer ruimer om elkaar eindelijk weer fysiek te kunnen ontmoeten. Een mooie ontwikkeling waar we allemaal blij van worden. Tot nu toe doet 1 op de 3 huishoudens al mee. Ik verwacht in deze tijd zonder veel beperkingen een nog hogere deelname!”

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

026 202 203 4

helpdesk@ikbuurtmee.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ik buurt mee!