Heb jij je waardecheque al besteed?

30 maart 2020

Als je je waardecheque nog niet hebt gebruikt, activeer deze dan vóór 13 april op deze website. De € 7,50 komt dan in je persoonlijke account, een soort spaarpotje, en blijft geldig tot eind 2021. Deze mogelijkheid komt extra van pas nu iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven vanwege het coronavirus. Activeer je je waardecheque niet, dan verliest deze haar waarde.

Hoe activeer je je cheque?

Maak eerst een persoonlijk account aan. Vul de gevraagde gegevens in en klik op ‘aanmelden’. Hierna ontvang je een e-mail op het opgegeven e-mailadres en ben je automatisch ingelogd.

Activeer je waardecheque door de unieke code van de papieren cheque in te vullen bij ‘Activeer een cheque’ in de balk rechts op de website. Je ziet nu een bedrag van € 7,50 op je account onder het kopje Saldo.

Voor extra uitleg? Kijk bij Veelgestelde vragen, onderdeel ‘Mijn Account’. Lukt het niet? Bel de helpdesk (026) 202 203 4 of mail helpdesk@ikbuurtmee.nl

Nieuwe waardecheques en nieuwe initiatieven

Heb je geen initiatief gezien om de waardecheque op dit moment aan te doneren? Er komen nieuwe rondes met waardecheques én uiteraard nog heel veel nieuwe initiatieven. Het bedrag uit het spaarpotje kun je later besteden aan een initiatief naar keuze. En nieuwe waardecheques voeg je eenvoudig toe aan het saldo in je persoonlijke account.

Wethouder Marc Budel: “Deze weken tonen aan hoeveel veerkracht en verbondenheid er is in onze Rhedens samenleving. Hulpacties, boodschappen voor elkaar doen, ondersteuning via buurt-apps. Daar sluiten de initiatieven van Ik buurt mee! goed op aan. Activeer uw cheque deze weken; er komt weer een tijd dat alle initiatieven van onze inwoners uitgevoerd gaan worden!”

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

026 202 203 4

helpdesk@ikbuurtmee.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ik buurt mee!