Een sportief, gezond of sociaal idee?

20 november 2023

Heb je een goed idee om je buurt/vereniging/school/bedrijf sportiever, gezonder en socialer te maken? Vanaf 1 november is het mogelijk om hiervoor geld aan te vragen. Er is voor de gemeenten Rheden en Rozendaal geld beschikbaar om goede initiatieven een financiële zet in de rug te geven. Dit loopt via het Sport- en Preventieakkoord Rheden/Rozendaal.

Aanvragen is heel makkelijk, je vult een digitaal aanvraagformulier in en vervolgens wordt je aanvraag beoordeeld door de kerngroep. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, ontvang je het geld op je rekening en kun je van start.

Alle informatie over de voorwaarden, het aanvraagformulier én voorbeelden uit voorgaande jaren zijn te vinden op de sites van Sport in Rheden en Incluzio.

Wat moet je nog meer weten?

De kerngroep van het Sport- en Preventieakkoord bestaat uit 14 leden die in de gemeenten Rheden en Rozendaal bij heel veel verschillende organisaties in sport, welzijn en zorg actief zijn en die samen bespreken welke aanvragen voor geld in aanmerking komen. Alle informatie over de voorwaarden, het aanvraagformulier én voorbeelden uit voorgaande jaren zijn te vinden op de sites van Sport in Rheden en Incluzio. Een belangrijke voorwaarde is bijvoorbeeld dat je altijd samen met een andere organisatie een aanvraag doet én dat het idee ook verder kan nadat het geld uit het akkoord op is.

 Heb je al wel een goed idee maar weet je niet goed hoe je het verder kunt brengen, heb je geen samenwerkingspartner of heb je andere hulp nodig? Stuur dan een mail naar sportenpreventieakkoord@rheden.nl. Zij nemen dan contact met je op om je verder op weg te helpen.

SportPreventieAkkoord

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

026 202 203 4

helpdesk@ikbuurtmee.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ik buurt mee!