Partners

Bij het organiseren van een initiatief komt heel wat kijken. Dan kun je soms wel wat hulp gebruiken. Daarom zijn we altijd op zoek naar partners voor onze initiatieven. Onderstaande partijen doen al mee.

Wil jij ook meedoen? Neem dan contact op met de ontwikkelmanagers van gemeente Rheden via ontwikkelmanager@ikbuurtmee.nl.

Incluzio Rheden logo kl

Incluzio Rheden

Incluzio Rheden versterkt de samenlevingskracht en leefbaarheid in de dorpskernen van gemeente Rheden. Wij werken samen met bewoners en met andere partijen aan een sterke sociale basis en hechte, veerkrachtige buurten. Onze dorpscoaches staan dagelijks in contact met de inwoners en hebben nauw contact met informele netwerken.

Heeft jouw initiatief behoefte aan netwerk, draagvlak of aan praktisch advies? Wij kijken graag met je mee.

I https://www.incluziorheden.nl/contact

T Rheden (026) 303 63 05 | Velp (026) 303 63 06 | Dieren (026) 303 63 04

 

 

Logo Doesburg Rhedense uitdaging

Doesburgse Rhedense Uitdaging

De Doesburg Rhedense Uitdaging is de spin in het web die stichtingen en verenigingen verbindt aan het lokale bedrijfsleven. Stichtingen, verenigingen en andere georganiseerde inwonersinitiatieven hebben vaak mooie ideeën, maar de uitvoering kan door geld, tijd of gemis aan goede apparatuur of kennis nog wel eens achterblijven. De Uitdaging kan deze organisaties en initiatieven vooruit helpen. Zij bemiddelt tussen vraag en aanbod en weet welke bedrijven met hun kennis, materialen of medewerkers concrete acties willen ondernemen. De Uitdaging stimuleert het bedrijvennetwerk hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen zodat lokale verenigingen, stichtingen en andere georganiseerde inwonersinitiatieven verder kunnen.

I https://doesburgrhedenseuitdaging.nl/

E info@doesburgrhedenseuitdaging.nl

T Raymond Koerhuis (06) 538 60 518 | Maud van Braam (06) 363 24 778

 

 

Logo Katalys

Katalys (dit was KNHM foundation)

Katalys daagt mensen uit om samen te werken aan krachtige dorpen en buurten. Ze inspireren, adviseren en verbinden maatschappelijke initiatieven waardoor deze sneller groeien. Dit doen ze als landelijk netwerk van 400 adviseurs die zich kosteloos inzetten. Zij werken vanuit provinciale en landelijke adviesteams. Je vindt ze dus door heel Nederland. Elk team beschikt over adviseurs met verschillende achtergronden en een krachtig netwerk dat ingezet kan worden om jouw initiatief beter en sneller te realiseren.

I https://www.katalys.nl/

info@katalys.nl

T (026) 44 55 146

 

 

Logo Vivare

Vivare

Fijn wonen vindt Vivare belangrijk. Fijn wonen is meer dan alleen het huis. Daarom is Vivare ook betrokken bij de leefbaarheid van de woonomgeving. Als een initiatief raakvlakken heeft met de locaties van Vivare, kijken zij graag mee wat ze als partner kunnen betekenen.

https://www.vivare.nl

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

026 202 203 4

helpdesk@ikbuurtmee.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ik buurt mee!