De nieuwe Ik Buurt Mee! ronde gaat in juni weer van start!

12 juni 2023

In de week van 26 juni valt voor de 7e keer de Ik buurt mee! waardecheque ter waarde van € 7,50 bij alle huishoudens in de gemeente Rheden op de mat. Ook deze ronde hopen wij weer op mooie initiatieven die Rhedense buurten en wijken nog beter, leuker en mooier maken. 

De nieuwe ronde loopt van 26 juni tot en met 18 september 2023. In deze twaalf weken kun je de waardecheque direct doneren of activeren. Als de waardecheque is geactiveerd, blijft het saldo geldig tot 31 december 2024 om aan een buurtinitiatief naar keuze te doneren. Heeft je initiatief behoefte aan praktisch advies, netwerk of draagvlak? Dan denken de Dorpscoaches van Incluzio graag met je mee. 

Wethouder Dorus Klomberg “Als gemeente zijn we trots op het programma van ‘Ik buurt mee!’ en de prachtige initiatieven die hieruit ontstaan. Met ‘ik buurt mee’ zorgen we gezamenlijk dat grote en kleine wensen van inwoners in hun straat of wijk worden ingevuld. Hiermee brengen we de inzet en de betrokkenheid die inwoners hebben voor hun wijk of dorp dichterbij.”

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

026 202 203 4

helpdesk@ikbuurtmee.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ik buurt mee!