Kinderactiviteit Inloophuis Dieren

In 2020 heeft Linda het initiatief genomen om via de Ik buurt mee cheques speelgoed aan te schaffen voor de Kinderactiviteit van het Inloophuis Dieren, in het Duynhuis aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63 in Dieren. Er is buitenspeelgoed gekocht, zoals ballen, doeltjes etc, maar ook knutselspullen en spelletjes om bij slecht weer de kinderen binnen te kunnen vermaken. Samen met Mirella, en soms met ondersteuning van stagiaires, organiseert Linda elke woensdagmiddag (behalve tijdens schoolvakanties) een gezellige activiteit waar plaats is voor maximaal 15 kinderen. In de coronatijd heeft de activiteit even stil gelegen toen de scholen dicht waren, maar zodra het mocht ging de activiteit weer door, wel tijdelijk met maximaal 10 kinderen. Inmiddels is het maximum weer, net als vóór corona, vastgesteld op 15 kinderen en elke week zit het vol. De kinderen zijn enthousiast.

In april 2022 is een filmpje opgenomen waar Linda zelf enthousiast vertelt over de activiteit. Het staat op YouTube met de volgende begeleidende tekst:

Linda Maurits vertelt over de kinderactiviteit die zij iedere woensdagmiddag samen met Mirella organiseert in het Inloophuis Dieren. Zij spaarde Ik Buurt Mee! cheques om knutsel- en spelmateriaal aan te schaffen. Bekijk het initiatief hier: https://bit.ly/3xvgXtB.

Een hartstikke leuk filmpje waardoor je een goede indruk krijgt van de activiteiten.

Initiatief uitgevoerd
17 maart 2020 t/m
16 maart 2022

Organisator
Linda Mourits

Locatie
Inloophuis Dieren met ruimte voor recreatie.

Opgehaald bedrag
€ 840,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

026 202 203 4

helpdesk@ikbuurtmee.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ik buurt mee!