Muziektent Rheden in kerstsfeer

Samen met een aantal initiatiefnemers zijn we in oktober plannen gaan maken. En mensen die hoorden van het initiatief kwamen spullen brengen; kunstkerstboom, versiering, lampjes, etc. Er was nog genoeg tijd om zelf te gaan knutselen voor een kerststal. In november hebben we tijdens een paar gezellige avonden met een aantal buurvrouwen 8 poppen, 5 dieren en een engel gemaakt. Een schaapherder uit de buurt heeft een beetje wol gegeven zodat we de schapen een mooi vachtje konden geven.Twee buurmannen hebben met oude pallets een kerststal gemaakt; alleen het riet op het dak is gekocht.

Op 6 december is de muziektent versierd door een groep mensen (~ 15-20p): de lampjes rondom de koepel, kerstbomen versieren, kerstgroen langs de rand en uiteraard werd de kerststal ingericht. Een gezellige gebeurtenis wat ook nog wat geïnteresseerde voorbijgangers trok! Op de verlichting zat een tijdschakelaar (17:00-0:00), dus elke avond konden we genieten van de gezellige lampjes in deze donkere dagen.

Verder werden er natuurlijk plannen gemaakt voor kerstavond; liedjes uitzoeken, muziek voorbereiden, nadenken over de catering kant. Het resultaat mocht er wezen. We hebben een gezellig samenzijn gehad met voornamelijk Rhedenaren (~50-60p). Bij kerst denken we aan het Licht dat in de wereld kwam en als klein aandenken kregen alle adressen een lichtje in de vorm van een kaarsje mee naar huis.

Initiatief uitgevoerd
17 december 2022 t/m
30 december 2022

Organisator
Gerrita van Spijker & Ronald Buis

Locatie
Muziektent

Opgehaald bedrag
€ 400,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

026 202 203 4

helpdesk@ikbuurtmee.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ik buurt mee!