Mezenhuisjes in de Alexanderstraat

'Huisje, boompje, beestje' project Alexanderstraat e/o

1ste initiatief: Mezenhuisjes in de Alexanderstraat e/o 

29 juni j. l, werden door de 'helpende handen' en een behulpzame buurtgenoot, op 1tje na, de nieuwe 'broedplaatsen' voor de eikenprocessie-buxusrups helden van nu en de toekomst opgehangen op verschillende locaties in de Alexanderstraat e/o.

Voorgaande hebben wij uitgezocht, aan welke bomen niet gehangen mocht worden (o. a geen eiken) welke materialen er gebruikt mochten worden, toestemming gevraagd aan de gemeente voor het hangen aan bomen buiten de tuinen vd eigenaren om,  en is er goed gekeken naar waar de ophangplekken nog meer aan moesten voldoen.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van de 'Ik buurt mee' cheque aan ons initiatief en zeker niet te vergeten, de mensen die ons op het laatste moment geholpen hebben om aan ons streefbedrag te komen.

Er is een klein bedrag overgebleven na de aanschaf van de huisjes en ophangmateriaal. Wij hebben begrepen, dat dit bedrag gebruikt/besteed kan worden voor/aan ons volgende initiatief. 

Het is ons streven in de toekomst, in eerste instantie de Alexanderstraat en direct in de omgeving liggende straten,  meer schoner, netter, groener dus  'meer huisje, boompje, beestje' te laten worden!

Heeft u een idee die past/aansluit bij ons streven en dus een volgend initiatief? Aarzel niet en laat ons dit weten.

Groetjes Monique, Maaike & Deborah

Initiatief uitgevoerd
30 juni 2022 t/m
31 juli 2022

Organisator
Deborah Regelink-Bouwman

Locatie
De Alexanderstraat Velp

Opgehaald bedrag
€ 107,12

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

026 202 203 4

helpdesk@ikbuurtmee.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ik buurt mee!