< Terug

Plantenbakken

Plaatsen van de plantenbakken langs het pad van de Lorentzhof.

Het was afgelopen zaterdag zover het plaatsen en aankleden van de plantenbakken langs het pad van de Lorentzhof.

We konden aardig wat hulp gebruiken van de bewoners en andere liefhebbers en we combineerden dat ook met bewoners , die graag kwamen kijken en een lekker bakje koffie kwamen gebruiken. De dag was zeer mooi en daarom trof het zo goed allemaal. Men was zeer enthousiast over de bakken en nu helemaal over plantensoorten die er bij kwamen. Later hebben we nog veel fleurige bloemen ertussen gezet zodat het een boeket ging lijken. 

Er werd uitgebreid gekoffiet na de werkzaamheden en men bleef nog lang na. Het was een zeer geslaagde dag geworden.

In het najaar hopen we met de vierde fase te gaan beginnen, alles afhankelijk van de buurtcheques die dan nog gaan komen. De laatste serie in maart bracht zeker E. 1000,00 op aan cheques. Dat was te danken aan de veel bijdragen van de buurt zelf en ook de huisgenoten van de Ulenpas vlakbij ons in de buurt.

Onze eigen bewoners hadden ook veel familie, hun buurtjes en vrienden ingeschakeld om te collecteren. Dat geeft ons veel hoop om de vierde fase te verwezenlijken.

We willen graag veel verwilderingsbloembollen aanbrengen langs het pad, zodat in het voorjaar het er zeer kleurrijk uit zal gaan zien.

Tevens moeten er nog  1 of liefst 2 grote Kerstbomen bij de ingangen gaan komen, daardoor kan het in de winter ook een feestelijke aanblik geven voor alle wandelaars uit de buurt.

Verder willen we de Gemeente Rheden hartelijk bedanken voor deze honorering van ons initiatief.

Initiatief uitgevoerd
31 mei 2022

Organisator
Roeland Valkenburg

Locatie
De Lorentzhof is een groep van huisjes voor senioren als huurproject van Stichting Innoforte Zorg. Het pad is openbaar en iedereen is welkom om daar gebruik van te maken.

Opgehaald bedrag
€ 861,95

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

026 202 203 4

helpdesk@ikbuurtmee.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ik buurt mee!