Buurt Ontmoetingsdag VrijeTijdsBesteding Inloophuis

Op zaterdag 9 juli vierden wij onze Buurt Ontmoetingsdag. Doel was om meer mensen kennis te laten maken met wat wij als Inloophuis Dieren te bieden hebben aan de inwoners van Dieren. Van te voren hebben we in de omliggende straten huis aan huis geflyerd en er heeft een persbericht gestaan in de Regiobode en in de Gelderlander. We hadden een 4-tal creatieve workshops met onze activiteiten, Oudhollandse spelletjes, een springkussen, sjoelen, een kraampje met handgemaakte spullen, schminken en knutselen voor de kinderen, popcorn en suikerspin, een pub quiz, een loterij en onze Werkplaats was open. Ter afsluiting bood het bestuur van het Verzamelgebouw Dieren alle bezoekers een BBQ aan om te vieren dat het Duynhuis deze zomer 5 jaar bestaat. 

We hebben rond de 140 bezoekers gehad, zowel bekenden als mensen die voor de eerste keer bij het Duynhuis kwamen. Ook wethouder Gea Hofstede bracht ons een bezoek. Er vonden leuke gesprekken plaats tussen vrijwilligers en bezoekers en tussen bezoekers onderling.

De pub quiz is gewonnen door Jan Sjabbens, hij had als enige 9 vragen goed beantwoord. Hij heeft hiervoor een ijsbon van IJssalon Udine ontvangen ter waarde van € 15,-.

Iedereen had bij binnenkomst een genummerde kaart gekregen waarmee ze mee konden spelen in de loterij. Door de drukte zijn we hier zaterdag niet aan toegekomen en we hebben gevraagd de kaarten achter te laten met vermelding van de namen. Op maandag hebben we alsnog 10 nummers getrokken en de winnaars kunnen hun prijs, een ijsbon van IJssalon Udine ter waarde van € 10,-, ophalen in het Inloophuis. De namen zijn te vinden op onze Facebook pagina.

We hebben enorm geboft met het weer. We hebben veel positieve reacties gekregen en we kijken terug op een fantastische en zeer geslaagde dag.

Onze speciale dank aan alle vrijwilligers die van deze dag een bijzondere dag hebben gemaakt.

Initiatief uitgevoerd
9 juli 2022

Organisator
Mieke Veen

Locatie
Het Duynhuis aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63 in Dieren is een Verzamelgebouw waarin het Inloophuis Dieren, Stichting De Boei, de Speelstoet (Siza), de Kledingbank (Stichting Strak) en Project Doorslag (gemeente Rheden) zijn gehuisvest. Ook de Voedselbank en de Formulierenhulp (Humanitas) maken wekelijks gebruik van één van onze ruimtes.

Opgehaald bedrag
€ 945,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

026 202 203 4

helpdesk@ikbuurtmee.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ik buurt mee!