< Terug

Buurtontmoeting 18 juni

Zaterdag 18 juni Buurtontmoeting Prinses Irenelaan/Koningin Julianalaan

Dankzij het mooie initiatief van de gemeente Rheden hebben wij vele ‘ikbuurtmee-cheques’ kunnen innen en hiermee een partytent en een springkussen kunnen financieren.

Op een hete zaterdag vindt onze Buurtontmoeting plaats in de Irenelaan/hoek Julianalaan. Kinderen uit de straat zitten om 15.30 uur al startklaar op het dan nog opgerolde springkussen.

De afzethekken van de gemeente worden op de weg geplaatst en de weg wordt samen met de groene grasveldjes een mooie plek voor de buurtontmoeting. Op de oprit van een buurtgenoot wordt het opgerolde kussen in mum van tijd opgeblazen tot een piraatspringkussen met glijbaan. Dit is meteen een groot succes voor de kleinere kinderen in de straat, die ondanks de hitte hier in- en uitspringen/glijden.

In het midden staat een driepoot met een grote koperen pan waarin Ayeja een heerlijke soep heeft gemaakt. Met de meegenomen hapjes en drankjes (vooral veel water) wordt het een geslaagde middag waar jong en oud zich prima hebben vermaakt.

Bedankt gemeente Rheden voor jullie mooie initiatief ‘Ik buurt mee’, de snelle afwikkeling van vergunning en levering van afzethekken. Hopelijk volgen nog vele jaren met mooie initiatieven!

Initiatief uitgevoerd
18 juni 2022

Organisator
Buurtcomite Irenelaan

Locatie
ter hoogte van nrs. 11 en 13

Opgehaald bedrag
€ 127,50

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

026 202 203 4

helpdesk@ikbuurtmee.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ik buurt mee!