Opknappen talud/groenstrook ter hoogte van IJsselstraat 116 - 118 te Velp

Verslag initiatieven Opknappen Talud IJsselstraat ter hoogte van huisnummer 116-118

En opknappen Boomspiegels ter hoogte van Waterstraat 34 beide in Velp

 

Na het indienen van de plannen en contact met Gijs en André van groenvoorziening Gemeente Rheden,  zijn wij aan de slag gegaan met het bestellen van de nodige middelen. Wij kregen van hen ook het advies om middelen aan te schaffen zodat we veilig kunnen werken. We moeten tenslotte ook een stukje af kunnen zetten als we onderhoud plegen of water geven. Tevens reflecterende vesten zodat wij goed zichtbaar zijn voor het langsrijdende verkeer.

Ook  heeft de gemeente voor ons de beplanting besteld omdat zij dit goedkoper en met garantie konden bestellen bij hun leverancier. Tevens heeft Gijs met zijn medewerkers de grond op beide locaties afgegraven en nieuwe goede grond aangebracht. Toen kon voor ons het echte werk gaan beginnen: planten uitzetten en poten, bloembollen uitleggen en poten en ook een paar paaltjes met draad spannen zodat er geen mensen en honden doorheen lopen of hun behoefte doen.

Het resultaat mag er wezen. Het ziet er nu nog wat kleurloos uit, maar het is nu natuurlijk herfst/winter. Maar in het voorjaar dan moet de kleur tevoorschijn gaan komen, eerst door de voorjaarsbollen en daarna tot aan de herfst door de bloeiende planten. We kijken hier naar uit.

 

Tevens willen wij alle mensen die hun cheque aan ons gedoneerd hebben hartelijk bedanken !!

Initiatief uitgevoerd
20 maart 2021 t/m
31 maart 2021

Organisator
Anoniem

Locatie
Talud/groenstrook langs de IJsselstraat ter hoogte van huisnummers 116 - 118 Velp

Opgehaald bedrag
€ 730,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

026 202 203 4

helpdesk@ikbuurtmee.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Ik buurt mee!