Wilt u lokale initiatieven steunen?

Dat kan op verschillende manieren. U kunt:  

  1. Geld doneren via iDeal
  2. Uzelf of uw personeel of dienst opgeven als vrijwilliger
  3. Middelen beschikbaar stellen 


Donatie

Wanneer u een geldbedrag doneert tonen wij uw bedrijfslogo op de pagina van het initiatief. Wanneer bezoekers van de pagina op uw logo klikken, worden zij doorverwezen naar uw website. U kunt ook anoniem doneren. In dit geval toont de website de bedrijfsnaam en logo niet. 


Vrijwilliger

Wilt u een initiatiefnemer helpen bij de organisatie of uitvoering van het initiatief? Klik op “aanmelden als vrijwilliger” op de informatiepagina van het initiatief en geef op wat u en/of uw personeel kan betekenen! U kunt op deze manier ook een dienst die uw bedrijf levert aanbieden. De initiatiefnemer wordt automatisch per e-mail op de hoogte gesteld van het aanbod en neemt contact met u op. 


Middelen

Om hun initiatief uit te voeren hebben initiatiefnemers soms materiaal, gereedschap, apparatuur of producten nodig. Kunt u de initiatiefnemers hiermee helpen? Klik op 'Middelen bijdragen' op de informatiepagina van het initiatief en vul in welke middelen u beschikbaar wilt stellen. De initiatiefnemer ontvangt een e-mail en neemt contact met u op om afspraken te kunnen maken.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Overbetuwe Doet of heeft u zelf een leuke promotieactie in gedachten? Neem dan contact met ons op:

Helpdesk Overbetuwe Doet 
0418 - 700513
info@overbetuwedoet.nl

Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ik buurt mee!

Facebook Twitter E-mail