Coronahulp: vraag en aanbod

26 maart 2020

In deze moeilijke tijden met veel maatregelen vanwege het coronavirus ontstaan ook de mooiste initiatieven voor hulp en ondersteuning.
Op www.rheden.nl/coronahulp hebben we er een aantal op een rij gezet.

Een tweetal initiatieven willen we vast uitlichten:

Steunpunt Coronahulp

Telefonisch steunpunt voor alle inwoners van de gemeenten Rheden en Rozendaal. Je kunt hier terecht met je hulpvraag én je aanbod voor hulp en ondersteuning. Het Steunpunt Coronahulp brengt alle vraag en aanbod bij elkaar. Inwoners die extra ondersteuning nodig hebben óf juist hun hulp aanbieden, kunnen op werkdagen tussen 9.30 en 15.00 uur bellen met (026) 370 70 70.
Het gaat dan om bijvoorbeeld hulp bij het boodschappen doen, de hond uitlaten of gewoon het maken van een praatje via de telefoon. Een initiatief van MVT, STOER, NIO, Radar Uitvoering Oost en gemeenten Rheden en Rozendaal.
T (026) 370 70 70 (werkdagen tussen 9.30 en 15.00 uur)

Inzamelactie beschermende middelen

Door het coronavirus zijn er bij ziekenhuizen en andere zorgorganisaties steeds meer beschermende middelen nodig. Daarom zamelen wij met de gemeente Rozendaal en de lokale brandweer medische beschermingsmiddelen in. Hoe, wat en waar? Lees meer op https://www.rheden.nl/Inwoners/Nieuws/Alles_over_het_coronavirus/Inzamelactie_beschermende_middelen

Samen staan we sterk tegen corona!

 

Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ik buurt mee!

Facebook Twitter E-mail