Ik buurt mee > Ideeën > 

Ideeën overzicht

Hier vindt u het overzicht van de ingediende ideeën. U kunt ook een plaatsnaam selecteren om alleen de ideeën uit de betreffende plaats te zien. Uiteraard kunt u zelf ook een idee indienen, maar u kunt ook uw reactie geven op het idee van een ander persoon.

NaamPlaatsnaamIdee
Sprankel LichtEllecomDe eerste zaterdag 5 november na Allerzielen organiseren bewoners van Ellecom en de Steeg een herdenkingsbijeenkomst om 17 uur op de begraafplaats. in de schemering met veel lichtjes en een mooi gedicht worden de namen genoemd van hen die ons zo dierbaar zijn. Vorig jaar waren 80 mensen bijeen, jong en oud. Om met elkaar even stil te staan. We willen hier graag een traditie van maken. U kunt meehelpen.
Onderhoud KalverstraatEllecomHet opnieuw asfalteren van het \"vergeten\" Kalverstraatje. Het huidige wegdek is slecht en eigenlijk te smal. Het iets verbreden en opnieuw asfalteren van de straat zal het een stuk prettiger maken. Ook de stoepen kunnen wel een opknapbeurt gebruiken..
Muziektent opknappen.EllecomGraag zou ik de Muziektent in Ellecom opgeknapt zien. Deze prachtige oude tent met zijn uitstekende akoestiek verdiend een opknapbeurt! Herstellen in zijn oude glorie.

Draag jij ook je steentje bij voor een schonere omgeving?

woensdag 27 feb 2019

Op Zaterdag 23 maart 2019 is de landelijke Opschoondag.
Doe jij samen met vrienden, familie, buren...

Lees meer >

Dien je idee in

Heeft u een goed idee voor uw buurt? Bijvoorbeeld een buurt-sportoernooi, een buren voor buren initiatief of een idee voor een groenere straat? Laat het ons weten. U kunt in aanmerking komen voor een bijdrage uit het buurtbudget. Uw idee verschijnt na het indienen direct op de kaart!

Dien idee in

Ik Twitter mee

    Volg ons op Twitter