Ik buurt mee > Nieuws > Nieuwsbericht > 
woensdag 14 mrt 2018

Landelijke Opschoondag 24 maart


Meer dan 113.000 Nederlanders staken vorig jaar op de landelijke Opschoondag hun handen uit de mouwen. Zij organiseerden leuke opschoonacties en zorgden onder meer voor schone straten, buurten, winkelcentra en sportterreinen.
Dat deden ze in hun eentje of samen met hun buren, familie, vrienden of collega’s. Als lid van een sportvereniging of als personeel van een winkel of bedrijf. De Landelijke Opschoondag 2018 is op zaterdag 24 maart.

Doen jullie dit jaar ook weer mee?

Zó doe je mee
Meedoen aan de Landelijke Opschoondag is eenvoudig. En hoeft niet lang te duren. Als iedereen een uurtje zijn handen uit de mouwen steekt, is de buurt al snel een stuk schoner.

  • Meld je aan als Supporter van Schoon. (Tip: Na het aanmelden van een actie kun je sommige artikelen gratis bestellen.)
  • Organiseer een opschoonactie.
  • Meld hem aan via de Supporter van Schoon website.

Meld je actie aan
Heb je geen tijd om zelf een actie te organiseren? Geen nood. Kijk dan welke acties bij jou in de buurt zijn en sluit je aan.

 


Draag jij ook je steentje bij voor een schonere omgeving?

woensdag 27 feb 2019

Op Zaterdag 23 maart 2019 is de landelijke Opschoondag.
Doe jij samen met vrienden, familie, buren...

Lees meer >

Dien je idee in

Heeft u een goed idee voor uw buurt? Bijvoorbeeld een buurt-sportoernooi, een buren voor buren initiatief of een idee voor een groenere straat? Laat het ons weten. U kunt in aanmerking komen voor een bijdrage uit het buurtbudget. Uw idee verschijnt na het indienen direct op de kaart!

Dien idee in

Ik Twitter mee

    Volg ons op Twitter