Ik buurt mee > Nieuws > Nieuwsbericht > 
woensdag 28 feb 2018

Doet u al mee met NLdoet?


Nog even en dan is het zover: NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in de gemeente Rheden doen veel verenigingen en maatschappelijke organisaties mee. Dit jaar is NLdoet op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart.

Activiteiten, klussen en gezelligheid!

Tijdens deze dagen zijn er veel verschillende activiteiten en klussen. Er wordt veel werk verzet en reken maar dat het gezellig is! Meedoen is niet alleen gezellig, maar ook leuk en nuttig. op het moment van schrijven zijn er al 40 activiteiten en klussen aangemeld. Hiervoor worden nog vrijwilligers gezocht. Kunt u bijvoorbeeld klussen, verven, opruimen, schoonmaken of tuinieren? Meldt u dan aan! Er komen dagelijks nieuwe activiteiten bij!

Aanmelden

Aanmelden is eenvoudig. Ga naar www.nldoet.nl. U ziet een overzicht met alle klussen in de gemeente Rheden. Bij elke klus staat wat deze inhoudt en of er nog vrijwilligers nodig zijn. Aanmelden kan dan ook direct. Na aanmelding neemt de klusorganisatie contact met u op.

Meer weten?

NLdoet laat zien hoe belangrijk actieve inwoners voor de samenleving zijn én hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn! Voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws, tips en inspiratie voor een NLdoet-activiteit kunt u terecht op www.nldoet.nl.

Denk mee, doe mee, buurt mee!


Draag jij ook je steentje bij voor een schonere omgeving?

woensdag 27 feb 2019

Op Zaterdag 23 maart 2019 is de landelijke Opschoondag.
Doe jij samen met vrienden, familie, buren...

Lees meer >

Dien je idee in

Heeft u een goed idee voor uw buurt? Bijvoorbeeld een buurt-sportoernooi, een buren voor buren initiatief of een idee voor een groenere straat? Laat het ons weten. U kunt in aanmerking komen voor een bijdrage uit het buurtbudget. Uw idee verschijnt na het indienen direct op de kaart!

Dien idee in

Ik Twitter mee

    Volg ons op Twitter