Nieuwe ronde waardecheques op 4 september

9 juli 2020

Op vrijdag 4 september valt voor de tweede keer de Ik buurt mee! waardecheque van € 7,50 bij alle huishoudens in de gemeente Rheden op de mat. De waardecheque die kan worden ingezet voor initiatieven van, voor en door inwoners heeft inmiddels grote bekendheid en wordt al goed gebruikt.
Ondanks dat vorige editie te maken kreeg met de coronacrisis, deed bijna een kwart van alle huishoudens mee. Ze activeerden hun waardecheque, doneerden deze aan een buurtinitiatief of namen zelf deel aan een initiatief.

Zo zijn er (natuur)speelplaatsen aangelegd, een flink aantal AED’s geplaatst. Maar ook bloemenperken ingezaaid, verkeersmaatjes Victor Veilig aangeschaft en mezenkasten opgehangen tegen de eikenprocessierups.

Tweede ronde 4 september

De tweede ronde loopt van 4 september tot 18 oktober 2020. In deze 6 weken kun je de waardecheque direct doneren of activeren. Als je de waardecheque activeert, blijft deze ook na 18 oktober geldig om aan een buurtinitiatief van je keuze te doneren.

Initiatief starten?

Denk bijvoorbeeld aan een gezamenlijke activiteit op Burendag, zaterdag 26 september. Activiteiten kun je nu al aanmelden. Dan heb je als initiatiefnemer ruim de tijd om je acties voor te bereiden en straks zoveel mogelijk waardecheques te verzamelen.

Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ik buurt mee!

Facebook Twitter E-mail