Ik buurt mee > Ik doe mee! > Vuurwerkactie > 

Vuurwerkactie

Vuurwerk is mooi en spannend en hoort bij oud & nieuw. Op nieuwjaarsdag ligt er veel rommel op straat. Dat ziet er niet zo netjes uit, maar dat is niet het enige probleem: het is namelijk ook gevaarlijk. Tussen de vuurwerkresten ligt ook vuurwerk dat niet is ontploft en geen goed lont meer heeft. Jongeren vinden het reuze spannend om in de vuurwerkresten naar 'nog bruikbaar' vuurwerk te zoeken en dat weer af te steken. Dat kan leiden tot ernstige ongelukken.

Daarom: samen afsteken... samen opruimen!

Begin het nieuwe jaar goed: zorg samen voor een schone en veilige buurt. Ieder jaar kunnen volle vuilniszakken ingeleverd worden bij de gemeente. U krijgt daar ook iets voor terug. Jaarlijks wordt een datum en de verschillende inleverlocaties bekend gemaakt.

Buurtplan Dieren Zuid in de bus

donderdag 8 nov 2018

Deze week ligt bij iedereen in Dieren Zuid het buurtplan in de bus. Dieren Zuid is de buurt ten...

Lees meer >

Dien je idee in

Heeft u een goed idee voor uw buurt? Bijvoorbeeld een buurt-sportoernooi, een buren voor buren initiatief of een idee voor een groenere straat? Laat het ons weten. U kunt in aanmerking komen voor een bijdrage uit het buurtbudget. Uw idee verschijnt na het indienen direct op de kaart!

Dien idee in

Ik Twitter mee

    Volg ons op Twitter