Ik buurt mee > Ik doe mee! > 

Samen werken aan een mooie leefomgeving

Iedereen wil wonen in een mooie, fijne leefomgeving. Als bewoner kunt u zélf invloed uitoefenen op het wel of niet schoon zijn van uw eigen straat of buurt. Wanneer u – samen met uw buurtgenoten – actief meewerkt om de straat en de buurt leefbaar te houden, wordt de buurt ook nog gezelliger!

Samen met u willen we werken aan een schone en mooie openbare ruimte. Samen zorgen we voor een fijne buurt.

Op dit moment kennen we in Rheden zo'n 500 vrijwilligers in de openbare ruimte. Zij houden afvalbakken bij, ruimen zwerfafval op, zorgen voor bankjes, verfraaien openbaar groen, boomspiegels, zetten padden over en werken op de heide. Dat doen zij voor zichzelf, en voor de buurt. Wij zijn erg blij met deze betrokkenheid bij onze leefomgeving. Want het maakt de omgeving nog mooier!

Dit zijn de soorten vrijwilligerswerk in de openbare ruimte die er gedaan worden in Rheden. Klik op de link voor meer informatie.


Contact

Heeft u een goed idee voor uw buurt? Neem contact op met onze gastheren via het contactformulier, via 026 4976 911 of spreek hen aan op straat.

V.l.n.r.: Freddy van Lee (gastheer Rheden, De Steeg, Ellecom), Tim van den Bor (gastheer Dieren, Spankeren, Laag-Soeren), Wiljan Vriezen (gastheer Velp).


Draag jij ook je steentje bij voor een schonere omgeving?

woensdag 27 feb 2019

Op Zaterdag 23 maart 2019 is de landelijke Opschoondag.
Doe jij samen met vrienden, familie, buren...

Lees meer >

Dien je idee in

Heeft u een goed idee voor uw buurt? Bijvoorbeeld een buurt-sportoernooi, een buren voor buren initiatief of een idee voor een groenere straat? Laat het ons weten. U kunt in aanmerking komen voor een bijdrage uit het buurtbudget. Uw idee verschijnt na het indienen direct op de kaart!

Dien idee in

Ik Twitter mee

    Volg ons op Twitter