< Terug

Voetbalpalen grasveld bosrand Peter van Anrooylaan-Cornelis Dopperlaan

Wat een leuk idee, dat Ikbuurtmee. Wij hebben gekozen om een paar doelpalen bij elkaar te sparen van de cheques. Bewust hebben we gekozen voor een lokale leverancier, Speelmaatje B.V. uit Spankeren. Het zijn robinia palen voor op het grasveld aan de bosrand tussen de Cornelis Dopperlaan en Peter van Anrooylaan.

Het grasveld was meer een uitlaatveld en lag vol met hondenpoep. Hopelijk laten de buurtbewoners met een hond  hier nu niet meer loslopen. Dit is namelijk ook niet nodig met het uitlaatgebied 25 meter verder. Na een zeer vlotte en succesvolle collecte hadden we dit Ikbuurtmee project binnen 1,5 week gerealiseerd! Met hulp van wat buurtbewoners en de kinderen zelf, hebben we de palen er zelf ingezet. Goed nog voor heel veel speelplezier. Wegens de situatie omtrent het Corona virus hebben we de geplande opening moeten annuleren. Deze zal in aangepaste vorm plaatsvinden op 13 mei middels een korte plechtigheid waar ook wethouder Marc Budel, wethouder van de Gemeente Rheden bij zal zijn. Heel misschien komt zelfs de burgemeester in deze roerige periode kijken.

De projectafwikkelling vanuit de Gemeente Rheden was echt zeer vlot en goed geregeld. Een fraai stukje samenwerking. De financiële afwikkeling is ook zeer efficiënt geregeld. Een compliment voor de project aanpak van Ikbuurtmee! We hebben in ieder geval onze doelen bereikt 😜.

Namens onze buurt, een vriendelijke groet!

Michiel van den Deijssel
Peter van Anrooylaan Dieren

Initiatief uitgevoerd
1 juni 2020

Organisator
Michiel van den Deijssel

Locatie
Veld bosrand Peter van Anrooylaan-Cornelis Dopperlaan. Globaal tussen huisnummers 5 en 7.

Opgehaald bedrag
€ 443,10

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Ik buurt mee!

Facebook Twitter E-mail